AFTENMENU

Studenterhusfonden serverer buffet ved bestilling af aftenmenu. Buffetten varierer med årstidens råvarer. Her kan du se indholdet i køkkenchefens aktuelle årstidsbestemte retter.

Menupris pr. person 175,- kr. Min. 50 kuverter.

 

Forret

Bagt kulmule med crudité, dildmayo & rugchips

eller

Terrine af høns og årstidens grønt

 

Hovedret

Langtidsstegt oksespidsbryst med skysauce og rod-fritter

Råstegte kartofler med urter

Bagt sommergrønt med æblevinaigrett

Frisk waldorfsalat med spidskål, æbler og ristede nødder på sød dressing

Tomatsalat med spirer og grillet porre

 

Dessert

Bagt blomme med sprødt drys
 

  

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

 

Øvrige muligheder

Kold aftentallerken                                                        150,-

Dagens varme ret m/ salat & brød, min. 50 pers.              95,-  (dog kun mandag-fredag)

Osteanretning af 3 slags oste med chutney, marmelade
og hjemmebagt foccacia & rugchips                                 95,-

 

                       Alle priser er inkl. moms. 

 

                 StakladenStakladen1