AFTENMENU

Studenterhusfonden serverer buffet ved bestilling af aftenmenu. Buffetten varierer med årstidens råvarer. Her kan du se indholdet i køkkenchefens aktuelle årstidsbestemte retter.

Menupris pr. person 175,- kr. Min. 50 kuverter.

 

Forret

Langtidsbagt torsk med crudité, dildmayo & rugchips

eller

Terrine af høns og årstidens grønt

 

Hovedret

langtidsstegt kalvespidsbryst med skysauce og rod-fritter

Råstegte kartofler med urter

Bagt sommergrønt med æblevinaigrett

Frisk waldorfsalat med spidskål, æbler og ristede nødder på sød dressing

Tomatsalat med spirer og grillet porre

 

Dessert

Brownie med vaniljecreme og bagt blomme
 

  

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

 

Øvrige muligheder

Kold aftentallerken                                                        150,-

Dagens varme ret m/ salat & brød, min. 50 pers.              95,-  (dog kun mandag-fredag)

Osteanretning m/ hjemmebagt brød & økologisk smør       95,-

 

                       Alle priser er inkl. moms. 

 

                 StakladenStakladen1