AFTENMENU

Studenterhusfonden serverer buffet ved bestilling af aftenmenu. Buffetten varierer med årstidens råvarer. Her kan du se indholdet i køkkenchefens aktuelle årstidsbestemte retter.

Menupris pr. person 175,- kr.

 

Forret

Porcheret mørksej med syltet sennepskorn, urtecreme, ristede blomkål og rugdrys

 

Hovedret

Braiseret okse med bagte rødløg og tæt sauce

Stegte kartofler og timian

Hjertealat med bagt hvidløgsdressing og sprødt brød

Stegt sommerkål med korn og kapers-vinegrette

Marinerede rodfrugter med stegt persille

 

Dessert

Rabarber-trifli med mørk crumble og vaniljecreme
 

  

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

 

Øvrige muligheder

Kold aftentallerken                                                        150,-

Dagens varme ret m/ salat & brød, min. 50 pers.              95,-  (dog kun mandag-fredag)

Osteanretning m/ hjemmebagt brød & økologisk smør       95,-

 

                       Alle priser er inkl. moms. 

 

                 StakladenStakladen1