FESTMENU

3-retters festmenu - min. 50 kuverter

Menupris pr. person 295,- kr.


Forret 
 

Bagt kulmule på crudité af årstidens grønt

eller

Hjemmelavet gravad okse med pesto, ravost og grillet grønt


Vegansk valgmulighed:

Sellericarpaccio med pesto, ravost og grillet grønt (tilbehør som bresaola)

 

Hovedret

Langtidsstegt oksespidsbryst med skysauce

eller

Braisseret gris med skysauce


Vegansk valgmulighed:

Grøntsagspostej med bagt tomat

 

Garniture - uanset valget af hovedret

Små urtegrillede kartofler

Broccolisalat med rødløg, bacon, ristede solsikkekerner og sød dressing

Salat af grillet sæsongrønt i æble-vinegraitte

Grøn salat med hvidløgsdressing og croutoner

Bulgursalat med blomkål, rødløg og persille 

  

Dessert

Cheesecake med blomme

eller

Panna cotta og frugttærte

 

Menuen kommer med friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri.
Alle bestillinger er inkl. brød & smør. 

 

TILKØB

Snack og bobler, 75,- kr.
(Et glas cava serveret med rugchips & foccaccia med tapanader)

Sødt til kaffen, 32,- kr.
(Hjemmelavet toblerone, mørk og lys)

 

Natmad - vælg mellem...
Gourmet hotdogs(2 pr. pers.) m/hjemmelavet ketchup, remoulade & syltede agurker, 89,- kr.

Hjemmelavede tarteletter m/høns i asparges, 60,- kr.

Tærte med salat 60,- kr.

Pizza med frisk grønt og bresaola 60,- kr.


Obs!
Opdækning/afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.
 

                                Alle priser er pr. person og inkl. moms