FESTMENU

3-retters festmenu - min. 50 kuverter

Menupris pr. person 295,- kr.


Forret 
 

Letrøgede rejer med hjertesalat, bagt citroncreme og marineret agurk

eller

Carpaccio af gravad okseinderlår med jordskokke mayo, vesterhavsost og spirer


Vegansk valgmulighed:

Rørt rødbede tatar med kapers, urtecreme og sprøde rugflager chips

 

Hovedret

Langtidsstegt kalv med timian og hvidløg

eller

Rødvinsmarineret svinenakke med rosmarin og citron


Vegansk valgmulighed:

Grøntsagspostej med bagt tomat

 

Garniture - uanset valget af hovedret

Sommersalat med små kartofler, ramsløg og radiser

Grøn salat med hvidløgscoutons og yoghurtdressing

Fyldig bønnesalat med stegt spidskål

Grillet sommergrønt

Små ristede kartofler med stegt persille 

  

Dessert

Citron-panna cotta med rabarber og mørk chokolade

eller

Mørk chokoladecreme med vanilje parfait og krystaliseret chokolade

 

Menuen kommer med friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri.
Alle bestillinger er inkl. brød & smør. 

 

TILKØB

Snack og bobler, 75,- kr.
(Et glas prosecco serveret med rugchips & tapanader)

Sødt til kaffen, 32,- kr.
(Hjemmelavet toblerone og æbleflæsk vendt i sukker)

 

Natmad - vælg mellem...
Gourmet hotdogs m/hjemmelavet ketchup, remoulade & syltede agurker, 90,- kr.

Hjemmelavede tarteletter m/høns i asparges, 60,- kr.

Jordskokkesuppe med sprød topping af rugknas og nødder, 45,- kr.


Obs!
Opdækning/afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.
 

                                Alle priser er pr. person og inkl. moms