FESTMENU

3-retters festmenu - min. 50 kuverter

Menupris pr. person 295,- kr.


Forret 
 

Porcheret torsk med blomkålscreme, stegt blomkål, syltede sennepskorn og ristede hasselnødder

 

Hovedret

Kalvesteg, stegt med citron og hvidløg

Svinebryst med solbær og rosmarin

Stegte gulerødder vendt med friskhakkede urter

Knust kartoffelkompot med bagte hvidløg

Tærte med karameliserede løg og timian

Grillet græskar med græskarcreme, ristede kerne og stegt persille

Bagte og råmarinerede beder med rygeostcreme

  

Dessert

Citroncreme med mørk bærsauce, brændt hvid chokolade, marinerede bær og kørvel

 

Menuen kommer med friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri.
Alle bestillinger er inkl. brød & smør. 

 

TILKØB

Snack og bobler, 75,- kr.
(Et glas prosecco serveret med rugchips & tapanader)

Sødt til kaffen, 32,- kr.
(Hjemmelavet toblerone og gammeldags æbleflæsk vendt i sukker)

 

Natmad - vælg mellem...
Gourmet hotdogs m/hjemmelavet ketchup, remoulade & syltede agurker, 90,- kr.

Hjemmelavede tarteletter m/høns i asparges, 60,- kr.

Jordskoksuppe med sprød topping af rugknas og nødder, 45,- kr.


Obs!
Opdækning/afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.
 

                                Alle priser er pr. person og inkl. moms