RECEPTIONSMENU

 

Køkkenchefen har sammensat en varieret og lækker menu til din reception.

Vi anbefaler de første retter 1-4, når din reception er uformel og let.
Hvis en receptionsmenu skal udgøre et frokostmåltid, så skal du lægge tre retter til, så du kommer op på ialt 1-7 retter pr. person.
Mens en aften reception, hvor menuen skal udgøre et aftenmåltid bør indeholde yderligere 3 retter til i alt 1-10 retter pr. person.

 

           Menu af 4 retter, pris pr. pers.: 100,- Kr.:

  1. Gravad okse med syltet sennepskorn
  2. Letrøget hønseæg med urtecreme
  3. Nøddepostej med æblechutney
  4. Ravost med gulerodschutney 
      
    +3, Menu af 7 retter ialt, pris pr. pers.:  175,- Kr.:
  5. Quiche lorraine med gammel knas
  6. Hønserilette med ristet pancetta
  7. Letsyltet laks med rygeost
     
    +4, Menu af 10 retter ialt, pris pr. pers.:  250,- Kr.:
  8. Sprængt oksebryst med peberrodscreme
  9. Paneret selleri med svampe dussel
  10. Citroncreme med rabarber

Hertil friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri. 
Alle bestillinger er inkl. brød & smør.

 

Tilkøb af snacks, pris pr. variant, pr. pers.: 25,- kr.:

  • Rugchips med aioli
  • Røgede jordnødder
  • Bruchetta med tarpenade

 

 

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes. 

 

                                    Tapas

   

                                            Alle priser er inkl. moms.