RECEPTIONSMENU

Køkkenchefen har sammensat en varieret og lækker menu til din reception.

Vi anbefaler de første retter 1-5, når din reception er uformel og let.
Hvis en receptionsmenu skal udgøre et frokostmåltid, så skal du lægge tre retter til, så du kommer op på ialt 1-8 retter pr. person.
Mens en aften reception, hvor menuen skal udgøre et aftenmåltid bør indeholde yderligere 4 retter til i alt 1-12 retter pr. person.

 

           Menu af 5 retter, pris pr. pers.: 125,- Kr.:

  1. Letrøget hønseæg med sennepscreme & marineret porre
  2. Okseinderlår gravad med syltet fennikel
  3. Kartoffelterrin med rugdrys
  4. Ravost med gulerodschutney 
  5. Gulerodskage med friskost & havtorn
     
    +3, Menu af 8 retter ialt, pris pr. pers.:  185,- Kr.:
  6. Hjemmelavet rullepølse med urter & rødbedepickles
  7. Sylte af svinenakke med rødløgskompot
  8. Citroncreme med rabarber

    +4, Menu af 12 retter ialt, pris pr. pers.:  255,- Kr.:
  9. Sprængt oksebryst med peberrodscreme
  10. Paté med rodfrugter & grov sennep
  11. Hønserilette med ristet pancetta & blomkål
  12. Fiskefrikadeller med blomkålspickles & syltet rødløg

 

Hertil friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri. 
Alle bestillinger er inkl. brød & smør.

 

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes. 

 

                                    Tapas

   

                                            Alle priser er inkl. moms.