RECEPTIONSMENU

 

Køkkenchefen har sammensat en varieret og lækker menu til din reception.

Vi anbefaler de første retter 1-4, når din reception er uformel og let.
Hvis en receptionsmenu skal udgøre et frokostmåltid, så skal du lægge fire retter til, så du kommer op på ialt 1-8 retter pr. person.
En aften reception, hvor menuen skal udgøre et aftensmåltid bør indeholde yderligere 4 retter til i alt 1-12 retter pr. person.

 

           Menu af 4 retter, pris pr. pers.: 100,- Kr.:

  1. Langtidsbagt torsk med crudité
  2. Æggecreme med baconknas
  3. Hønseterrine med kryddermayo
  4. Ravost med gulerods/ingefær-chutney 
      
    +4, Menu af 8 retter i alt, pris pr. pers.:  175,- Kr.:
  5. Fransk løgtærte (veg.)
  6. Braiseret gris med rodpuré 
  7. Fiskesalat med fennikel
  8. Paté af kyllingelever
     
    +4, Menu af 12 retter i alt, pris pr. pers.:  250,- Kr.:
  9. Pastrami med peberrodscreme
  10. Langtidsbagt rødbede med sellericreme (veg.)
  11. Blød blåskimmelost "Kornblomst" med æblechutney
  12. Frugtkompot med vaniljecreme

Hertil friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri. 
Alle bestillinger er inkl. brød & smør.

 

Tilkøb af snacks, pris pr. variant, pr. pers.: 25,- kr.:

  • Humus med grøntsagsstave
  • Jordskokkemayo med rugchips
  • Rødbedecreme med knækbrødsstænger

 

 

OBS! Opdækning, afrydning og servicering er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes. 

 

                                    Tapas

   

                                            Alle priser er inkl. moms.