Bestillingsregler

Du har mulighed for at bestille de fleste forplejningsdele indtil dagen før.

Sort skrift: Bestilling senest hverdagen før inden kl. 12.00
Grøn skrift: Bestilling senest 3 hverdage før inden kl. 12.00
Blå skrift:   Bestilling senest 14 dage før inden kl. 12.00

 
Studenterhusfonden leverer forplejning til alle slags arrangementer mandag til fredag, samt aften og weekend efter nærmere aftale.

Når du har afgivet en bestilling via vores webshop, kan du også regne med en levering. Som sikkerhed for, at vi har behandlet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail. 

Bestil mad og drikke

Trin 1: Udfyld bestillingsseddelen

MØDEPAKKER

Klassisk morgenforplejning60,00
Energi morgenforplejning60,00
Frokostanretning inkl. 1 Antons Øko saft130,00
Frokostanretning, vegetar, inkl. 1 Antons Øko saft130,00
Eftermiddagsforplejning45,00
Dagsforplejning220,00
Dagsforplejning, vegetar220,00

MORGEN

Morgenstykke, uspecificeret10,00
Gulerodsbolle10,00
Knækbrød6,00
Minirugbrød10,00
Chokoladerugbrød10,00
Smørbrik pr. pk.4,00
Ost6,00
Pålæg6,00
Marmelade5,00

FROKOST

Smørrebrød, uspecificeret25,00
Sandwich34,00
Sandwich, XL47,00
Sandwich inkl. 1 salat m/dressing55,00
Rugbrøds sandwich34,00
Falaffel Wrap34,00
Kylling Wrap34,00
Trekantsandwich, varmrøget laks, min. 10 stk.18,00
Trekantsandwich, kyllingesalat, min. 10 stk.18,00
Trekantsandwich, ægge/rejesalat, min. 10 stk.18,00
Trekantsandwich, skinke/ost, min. 10 stk.18,00
Trekantsandwich, hummus, min. 10 stk.18,00
Dagens varme frokost ret m. salat/brød58,00
Frokostanretning buffet/tall.115,00
Frokostanretning, vegetar buffet/tall.115,00

SNACKS

Rugchips med aioli25,00
Røgede jordnødder25,00
Bruchetta med tarpenade25,00

SØDT

Toblerone 50 gr. 25,00
Muslibar 50 gr. 25,00
Frugt, udskåret, pr. pers.15,00
Frugt pr. stk.5,00
Dagens muffin15,00
Høj snegl15,00
Brownies15,00
Mini cookies, lys 3 stk.12,00
Mini cookies, mørk 3 stk.12,00
Kakaosnitte 2 stk. ( klassisk småkage )12,00
Hindbærsnitte15,00
Kokostoppe15,00
Croissant plain18,00
Pain au chocolat 20,00
Kransekagekonfekt 1 stk.12,00
Kagemand/kone til 20 pers. NYHED300,00
Julesmåkager, brunkager 3 stk. NYHED16,00
Julesmåkager, vaniliekranse 3 stk. NYHED16,00

AFTEN

Aftens varme ret m. salat/brød, min. 50 pers.95,00
Osteanretning m. hjemmebagt brød og smør95,00
Aftentallerken, kold150,00
Aftentallerken, kold, vegetar150,00
Aftenbuffet - kold (min. 20 kuv.)150,00
Aftenmenu buffet, (min. 50 kuv.)175,00

DRIKKEVARE

Alm. øl20,00
Tuborg RÅ, Økologisk øl25,00
Antons Øko saft16,00
Sodavand bl. alm. 16,00
Sodavand 0,5 l.20,00
Kildevand15,00
Dansk vand alm. 16,00
Husets rødvin, 5 gl. pr. fl.110,00
Husets hvidvin, 5 gl. pr. fl.110,00
Terre di Kama, Nero dÁvola (øko. rødvin)185,00
Terre di Kama, Pinot Grigio (øko. hvidvin)185,00
Pegeos Espumante, 7 gl. pr. fl.150,00
Kande kaffe á 1 liter 48,00
Kande the á 1 liter48,00
Kaffe/te (oplys personantal)12,00

FEST/RECEP

Receptionsmenu 4 varianter 125,00
Receptionsmenu 7 varianter185,00
Receptionsmenu 10 varianter255,00
3-retters festmenu min. 50 kuv.295,00

JUL

Klassisk julemenu, (min. 50 kuv.)125,00
Klassisk julemenu, veg.125,00
Klassisk med mere, (min. 50 kuv.)175,00
Klassisk med mere, veg.175,00
Luksus klassikeren, (min. 50 kuv.)225,00
Luksus klassikeren, veg.225,00
Juletallerken150,00
Gløgg og æbleskiver, Lev. fra d. 17. nov.35,00
Æbleskive, pr. stk.5,00

VINGAVER

Spansk sommercharme250,00
Friske forførende dufte250,00
Fuld fart på bærrene250,00
Gaven til vin-connoisseuren400,00
Sulfitfri Sydafrikaner møder spanier400,00
Herlig brise af sommerdufte400,00
Lækre sydafrikanske vine400,00
Til hvidvinseksperten550,00
Kongevine fra Rioja550,00
Vinkassen til vinkenderen550,00
Lækker gourmet kasse550,00
 TOTALkr.*


Uåbnede flasker tages retur.

Trin 2. Indtast kundeoplysninger

Kundenr.

Eksisterende kunder
Virksomhed
Kontakt
Adresse

Postnr
By
Telefonnr
E-mail
Obligatoriske felter





EAN
Obligatorisk for Aarhus Universitet og offentlige virksomheder

Trin 3: Indtast leveringsoplysninger

Adresse

Postnr
By
Lokale
Telefonnr
Hvis forskellig fra faktureringsadressen

Dato

   
Tidspunkt

 
Antal personer

Trin 4: Evt. bemærkninger


Eventuelle bemærkninger

Trin 5: Bekræft bestilling