Julefrokost 2019

Julefrokost sæsonen er over os igen – og Studenterhusfonden tilbyder derfor igen i år en klassisk julemenu med mulighed for tilkøb. Menuen er velegnet til både levering ud af huset og til at blive bespist her i huset.
Vores julefrokost menu har et minimumantal som er følgende:
Min. 15 couverter, man-fredag (dagstimer)
Min. 30 couverter, man-fredag (aften)
Min. 50 couverter, lør-søndag

Gammeldags modnet sild med hjemmerørt karrysalat, rødløg og kapers

Friskstegt fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade hertil citron
(OBS: 1 stk. pr. person)

Hjemmelavet julemedister med stuvet grønkål

Hjemmelavet lun leverpostej med stegte champignon og bacon, hertil syltede rødbeder

Stakladens ris á la mande
Med mandler og kirsebærsauce

Til klassisk julemenu serveres brunede kartofler og hjemmelavet rødkål samt friskbagt brød fra eget bageri og økologisk smør

139,- kr. pr. person

Tilkøb:

Ekstra tilkøb af fiskefilet, 18,- kr. pr. stk.
Æg og rejer, 35,- kr. pr. pers.

Gravad julelaks med sennepssauce, 25,- kr. pr. pers.
Braiseret andelår med skysauce, 25,- kr. pr. pers.
Flæskesteg og skysauce med surt, 25,- kr. pr. pers.