Lokaler

Studenterhusfondens konferencecenter ligger ved Aarhus Universitet og gør det let for dig at holde møder og konferencer midt inde i Aarhus.

Alle lokaler er minimum udstyret med:

Lærred, whiteboard, tavle, flipover, projektor, lyd

AU’s Konferencecenter kan bookes i alle dagtimer, om aftenen eller i weekenden.
Forhør nærmere hos SHF’s bookingkontor:
shf@shf-au.dk
8715 3910

Lokale og bordopstilling i forbindelse med Covid19

Lokaleoversigt_Bordopstilling

Mødelokaler (20 – 90 personer)
Her finder du et veludstyrede mødelokale uanset om I bliver få eller mange. Konferencecenteret rummer 11 forskellige mødelokaler med mange muligheder for bordopstilling.

Grupperum (12 personer)
Mindre mødelokaler som er ideelle til små intensive møder eller gruppearbejder, hvor man ønsker siddepladser omkring et eller flere borde. Grupperum kan anvendes i tilknytning til konferencer og workshops.

Faculty Club

Faculty Club (16 personer)
Skal du arrangere en mere eksklusiv mindre begivenhed, hvor der måske både er behov for mødeaktivitet og selskabelighed, så finder du et lækkert lokale til netop dét.

Ph. d.-forsvar eller foredrag (80 personer)
I mødelokale 2 finder du den faste biografopstilling med god plads og skrivepult til noter, som er særdeles anvendeligt ved foredragslignende arrangementer. Ved eventuelle pauser kan der indtages forfriskninger lige uden for indgangsdøren.

Store begivenheder
Hvis I skal være rigtig mange til enten konference, event eller festarrangement, så finder du også hos os lokaler med plads op til 400 siddende personer eller 700 stående personer.

Din fest
Vores lokaler kan også bruges til private arrangementer såsom jubilæum, rund fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation og andre fejringer eller mærkedage. Vi står til din rådighed og er behjælpelige med at arrangere din fest, så den bliver præcis, som du ønsker det.

 

Hvordan

Aarhus Universitet kan frit benytte AU’s Konferencecenter sammen med bestilling af forplejning fra Studenterhusfonden. Dog opkræves et gebyr på  kr. for reserverede lokaler, der ikke anvendes og afbestilles.

Eksterne virksomheder, privatpersoner og almindelig undervisning kan leje Konferencecenterets lokaler.
Se prisliste på Lokaleleje.

Lokalerne har som udgangspunkt en fast bordopstilling i enten “U”, “Skole”, “Sildeben”, “Øer”, “Kongres” eller “Biograf”.
I Bordopstilling kan du finde de mulige alternativer, som egner sig i hvert lokale.

Her finder du en samlet Lokaleoversigt.

Bestil lokale her: shf@shf-au.dk

Se forplejning HER.

 

Preben Hornung Stuen

Mogens Zieler Stuen

Mødelokale 2