Receptionsmenu

Studenterhusfondens receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle receptioner, hvor menuen skal være varieret og lækker.
Vores køkkenchef har sammensat en menu, som gør den håndgribelig og let.
Menuen egner sig også til at spise stående.

Vi gør opmærksom på, at 4 varianter ikke udgør et måltid og bør derfor serveres som en let anretning.

Receptionsmenu

Der skal vælges minimum 4 varianter

Stakladens hønsesalat med urter
Peberpate med madagaskarpeber, cornichons, kål i vinaigrette med grov dijon og dijonaise
Tatar af koldrøget laks med creme fraiche, capers, citron, grønt og urter, serveret på bruschetta
Kold yoghurtsuppe med basilikum, frisk tomat og forårsløg

Æggemuffin med frisk spinat hertil grøn mayo med cayenne
Brie d´moux med rødløgsmarmelade
Kålsalat med dijon og kerner (Vegansk)
Grøn delle med syltet grønt og urtepesto (Vegansk)

Gazpacho med salt agurk (Vegansk)
Grillet selleri med selleripure (Vegansk)
Brie d´moux med rødløgsmarmelade
Mazarinkage med æblekompot (Vegansk)

Brie d´moux med rødløgs marmelade
Frisk skåret frugt (Vegansk)
Moccapannacotta
Æbletærte med vaniljecreme

Opdækning, servering og afrydning er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

*Vi henviser til vores onlinebestilling for at se priserne på ovenstående