Receptionsmenu juni 2019

Studenterhusfondens receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle receptioner, hvor menuen skal være varieret og lækker.
Vores køkkenchef har sammensat en menu, som gør den håndgribelig og let.
Menuen egner sig også til at spise stående.

Vi gør opmærksom på, at 4 varianter ikke udgør et måltid og bør derfor serveres som en let anretning.

Menu af 4 varianter, pris pr. pers. 100,00 kr.:

1. Hjemmerøget kullerfilet med nye danske kartofler vendt i dijon vinaigrette
2. Rørt “tatar” af økologisk grønt på ristet rugbrød og pocheret æg
3. Løgtærte med hytteost, rørt med persille og solsikkekerner
4. Pannacotta med rabarberkompot og crumble

+4, Menu af 8 varianter i alt, pris pr. pers. 175,00 kr.:

5. Bruchetta af foccacia med havsalat, serveres med dansk spegeskinke, syltede tomater og nye grillet gulerødder. Hertil chili aioli.
6. Hønsesalat af økologisk høne, på chifonade af kål og citron vinaigrette
7. Oliventapanade med frisk tomat og forårsløg, hertil rug grød flager
8. Røget brie med abrikoskompot

Hertil serveres der friskbagt brød af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri samt smør.

Hvis der ønskes yderligere varianter til menuen, kan dette tilkøbes:

Tilkøb af variant, pris pr. variant, pr. pers. 25,00 kr.

Spirende salat med æbler og vinaigrette
Hjemmelavet pastrami med grøn ærtehumus og marineret grønt
Blå kornblomst (økologisk blåskimmel ost) med sød pickles og rugdrys

Opdækning, servering og afrydning er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.