Receptionsmenu – oktober / november 2019

Studenterhusfondens receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle receptioner, hvor menuen skal være varieret og lækker.
Vores køkkenchef har sammensat en menu, som gør den håndgribelig og let.
Menuen egner sig også til at spise stående.

Vi gør opmærksom på, at 4 varianter ikke udgør et måltid og bør derfor serveres som en let anretning.

Menu af 4 varianter, pris pr. pers. 100,- kr.:

1. Bruchetta af foccacia serveres med kompot af sorte bønner med røget paprika og olivenolie dertil langtidsbraiseret bryst af økologisk gris i BBQ
2. Grillet tomat med oliventapanade og rødløg
3. Gravad torsk med rødbedkompot med sennep og dild
4. Stakladen æblekage med vaniljeyoghurt og havrecrumble

+4, Menu af 8 varianter i alt, pris pr. pers. 175,- kr.:

5. Kartoffeltærte med selleri og løg, serveres med rouille og grillet piment
6. Spegeskinke på bruchetta med syltede tomater
7. Stakladens hønsesalat af økologisk høne –  serveres på chiffonade af kål og citronvinaigrette
8. Ravost med kompot
Hertil serveres der friskbagt foccacia af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri samt aioli med cayenne

Receptionsmenu – oktober / november 2019

Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder

Menu af 4 varianter, pris pr. pers. 100,- kr.:

1. Bruchetta af ciabatta ”glutenfri” med havsalt, kompot af sorte bønner med røget paprika og olivenolie – serveres med syltede tomater
2. Grillet tomat med oliventapanade og rødløg
3. Saltbagt selleri med rødbedkompot med sennep og dild
4. Æblekage med havrecrumble ”glutenfri”

+4, Menu af 8 varianter i alt, pris pr. pers. 175,- kr.:

5. Marineret kartoffelsalat med selleri og løg – serveres med rouille og grillet piment
6. Bruchetta med aubergine og kompot
7. Stakladens humus – serveres på chiffonade af kål i citronvinaigrette
8. Glaskål taco

Opdækning, servering og afrydning er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.