Receptionsmenu

Studenterhusfondens receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle receptioner, hvor menuen skal være varieret og lækker.
Vores køkkenchef har sammensat en menu, som gør den håndgribelig og let.
Menuen egner sig også til at spise stående.

Vi gør opmærksom på, at 4 varianter ikke udgør et måltid og bør derfor serveres som en let anretning.

Receptionsmenu

Der skal vælges minimum 4 varianter, vælg en i hver kategori

1. Stakladens hønsesalat med urter
Peberpate med madagaskarpeber, cornichons, kål i vinaigrette med grov dijon og dijonaise
Tatar af koldrøget laks med creme fraiche, capers, citron, grønt og urter, serveret på bruschetta

2. Æggemuffin med frisk spinat hertil grøn mayo med cayenne
Kålsalat med dijon og kerner (Vegansk)
Grøn delle med syltet grønt og urtepesto (Vegansk)

3. Gazpacho med salt agurk (Vegansk)
Grillet selleri med selleripure (Vegansk)
Brie d´moux med rødløgsmarmelade

4. Frisk skåret frugt (Vegansk)
Moccapannacotta
Mazarinkage med æblekompot (Vegansk)

Opdækning, servering og afrydning er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

*Vi henviser til vores onlinebestilling for at se priserne på ovenstående