Receptionsmenu – august / september 2019

Studenterhusfondens receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle receptioner, hvor menuen skal være varieret og lækker.
Vores køkkenchef har sammensat en menu, som gør den håndgribelig og let.
Menuen egner sig også til at spise stående.

Vi gør opmærksom på, at 4 varianter ikke udgør et måltid og bør derfor serveres som en let anretning.

Menu af 4 varianter, pris pr. pers. 100,- kr.:

1. Rimmet laks med frisk ærtepuré
2. Grillet tomat med oliventapanade og rødløg
3. Bruchetta på bund af bønnekompot og langtidstegt økologisk oksecuvette
4. Æbletærte med rørt yoghurt

+4, Menu af 8 varianter i alt, pris pr. pers. 175,- kr.:

5. Svampetærte med kartoffel og trøffelmayo
6. Spegeskinke på bruchetta med syltede tomater
7. Stakladens hønsesalat af økologisk høne, serveres på chiffonade af kål og citronvinaigrette
8. Ravost med kompot

Hertil serveres der friskbagt foccacia af økologisk mel fra Studenterhusfondens eget bageri samt aioli med cayenne

Receptionsmenu – august / september 2019

Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder

Menu af 4 varianter, pris pr. pers. 100,- kr.:

1. Saltbagt selleri med frisk ærtepuré
2. Grillet tomat med oliventapanade og rødløg
3. Bruchetta ”glutenfri” på bund af bønnekompot og syltede tomater
4. Lime marineret frisk frugt med karamel og havrecrumble ”glutenfri”

+4, Menu af 8 varianter i alt, pris pr. pers. 175,- kr.:

5. Glaskål taco
6. Bruchetta med aubergine og kompot
7. Kartoffelsalat i dijonvinaigrette og trøffelmayo
8. Stakladens rødbedehummus, serveres på chiffonade af kål og citronvinaigrette

Opdækning, servering og afrydning er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.