Mødeforplejning

Morgenforplejning

Studenterhusfonden gør det nemt for dig at sørge godt for dine deltagere i møder og kurser med forskellige typer af forplejnings pakker.

Klassisk morgenforplejning

1/1 hjemmebagt morgenstykke m/ost, pålæg, marmelade og smør
Frisk frugt
1 kildevand
Kaffe eller te

65,- kr. pr. person

Energi-morgenforplejning

1/1 minirugbrød m/ost, smør og hjemmelavet marmelade
“Energisnack” (grøntsagsstænger portionsanrettet i glas med sprødt brød og dip)
1 kildevand
Kaffe/te

75,- kr. pr. person

Frokosttallerken

Frokostforplejning

Buffet eller tallerkener, efter kokkens valg
Antons Øko Saft / eller bl. sodavand

135,- kr. pr. person

Frokosttallerken/buffet dag 1 (august / september)

Rimmet laks med frisk ærtepuré
Gazpacho med rugbrødscrouton og saltet chiliagurk
Svampetærte med kartoffel og trøffelmayo
Bruchetta på bund af bønnekompot og langtidsstegt økologisk oksecuvette
Rødbedehummus og aioli med cayenne og røget paprika
Serveres med hjemmebagt rugbrød og foccacia
Citronfromage med ymer og havrecrumble

Frokosttallerken/buffet dag 1 (august / september)
Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder

Grillet selleri med frisk ærtepuré
Gazpacho med rugbrødscrouton ”glutenfri” og saltet chiliagurk
Kartoffelsalat i dijonvinaigrette og trøffelmayo
Bruchetta ”glutenfri” på bund af bønnekompot og syltede tomater
Rødbedehummus og soya aioli med cayenne og røget paprika
Serveres med hjemmebagt rugbrød og foccacia eller glutenfri brød
Lime marineret frisk frugt med karamel og havrecrumble ”glutenfri”

Frokosttallerken/buffet dag 2 (august / september)

Smørrebrød 3 stk.
1. Æg og rejer med hjemmerørt citronmayonaise og syltede tomater
2. Stakladens økologiske hønsesalat med grillet gulerod og bacon
3. Langtidsstegt økologisk oksecuvette med hjemmerørt remoulade, pickles, peberrod og sprøde løg

Frokosttallerken/buffet dag 2 (august / september)
Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder

Smørrebrød 3 stk. 
1. Æg og tomat med hjemmerørt soya mayo og syltede tomater
2. Stakladens kartoffelmad
3. Hvide bønner med rødbedehummus, sprøde løg og chiffonade af kål

Frokosttallerken/buffet dag 3 (august / september)
“Stjerneskud” som kold salat
Serveret med frisk dampet kuller, rimmet laks og rejer, rød dressing, tomat, æg, kål
Hertil friskbagt brød og aioli

Frokosttallerken/buffet dag 3 (august / september)
Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder
Salat a lá Nicoise
Serveret med tomat, oliven, grønne bønner, bønnemos, brødcroutons og romainesalat, rødvinsvinaigrette med rødløg

EFTERMIDDAGSFORPLEJNING

Frisk frugt
Kage
Kaffe/te
Kildevand

50,- kr. pr. person

HELDAGSFORPLEJNING

Når du har brug for forplejning hele dagen, kan vi tilbyde følgende:

Morgen + frokost + eftermiddagforplejning
235,- kr. pr. person

ENERGIFORPLEJNING

Når du har brug for forplejning hele dagen:

Energi* + frokost + eftermiddagforplejning
*OBS: Notér i din bestilling at du ønsker energi-morgenforplejning

Forskellige kager, forhør nærmere ved bestilling

245,- kr. pr. person

Forplejning efter menu

Hvis du foretrækker selv at sammensætte din forplejning af produkter fra vores sortimentet, så kan du gøre det direkte i selvbetjening på bestilling online. Du kan naturligvis også altid vælge at supplere forplejningspakkerne med produkter fra sortimentet.

Udenfor konferencecenteret

Studenterhusfonden leverer også forplejning til dine møder udenfor AU’s Konferencenter.