Mødeforplejning

Morgenforplejning

Studenterhusfonden gør det nemt for dig at sørge godt for dine deltagere i møder og kurser med forskellige typer af forplejnings pakker.

Klassisk morgenforplejning

1/1 hjemmebagt morgenstykke m/ost, pålæg, marmelade og smør
Frisk frugt
1 kildevand
Kaffe eller te

Energi-morgenforplejning

1/1 minirugbrød m/ost, smør og hjemmelavet marmelade
“Energisnack” (grøntsagsstænger portionsanrettet i glas med sprødt brød og dip)
1 kildevand
Kaffe/te

Frokosttallerken

Frokostforplejning

Buffet eller tallerkener, efter kokkens valg
Antons Øko Saft / eller bl. sodavand

Frokosttallerken/buffet dag 1 (gældende fra d. 11. marts 2020) 

Krydret suppe, serveret kold med tomat, urter og kartoffel

Bruchetta med Emilano skinke, coleslaw med mild trøffel og mayo med soltørret tomat

Stakladens lakserilette med ristet rugbrød

Grillet tomat med rørt hytteost og ruccola salat

Banan roulade med solbærcreme

Serveret med kompot af sorte bønner med citron

Friskbagt foccacia og rugbrød

Tilkøb

Moccapannacotta
Æbletærte med vaniljecreme

Frokosttallerken/buffet dag 1 (gældende fra d. 11. marts 2020)
Vegetar – vegansk

Krydret suppe, serveret med kold tomat, urter og kartoffel

Grillet tomat med rørt hytteost og ruccala salat

Coleslaw med mild trøffel, ristede kerne og mayo med soltørret tomat

Bagt aubergine og løg med karry og chilimayo

Vergansk mazarinkage

Serveret med kompot af sorte bønner med citron

Friskbagt foccacia og rugbrød

Tilkøb
Frisk skåret frugt
Moccapannacotta
Æbletærte med vaniljecreme

Frokosttallerken/buffet dag 2 

Smørrebrød 3 stk.
1. Æg og rejer med hjemmerørt citronmayonaise og syltede tomater
2. Stakladens økologiske hønsesalat med grillet gulerod og bacon
3. Langtidsstegt økologisk oksecuvette med hjemmerørt remoulade, pickles, peberrod og sprøde løg

Frokosttallerken/buffet dag 2
Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder

Smørrebrød 3 stk. 
1. Æg og tomat med hjemmerørt soya mayo og syltede tomater
2. Stakladens kartoffelmad
3. Hvide bønner med rødbedehummus, sprøde løg og chiffonade af kål

Frokosttallerken/buffet dag 3 
“Stjerneskud” som kold salat
Serveret med frisk dampet kuller, rimmet laks og rejer, rød dressing, tomat, æg, kål
Hertil friskbagt brød og aioli

Frokosttallerken/buffet dag 3 
Glutenfri – vegetar – vegansk – laktosefri – minus nødder
Salat a lá Nicoise
Serveret med tomat, oliven, grønne bønner, bønnemos, brødcroutons og romainesalat, rødvinsvinaigrette med rødløg

EFTERMIDDAGFORPLEJNING

Frisk frugt
Kage
Kaffe/te
Kildevand

HELDAGSFORPLEJNING

Når du har brug for forplejning hele dagen, kan vi tilbyde følgende:

Morgen + frokost + eftermiddagsforplejning

ENERGIFORPLEJNING

Når du har brug for forplejning hele dagen:

Energi* + frokost + eftermiddagsforplejning
*OBS: Notér i din bestilling at du ønsker energi-morgenforplejning

Forskellige kager, forhør nærmere ved bestilling

Forplejning efter menu

Hvis du foretrækker selv at sammensætte din forplejning af produkter fra vores sortimentet, så kan du gøre det direkte i selvbetjening på bestilling online. Du kan naturligvis også altid vælge at supplere forplejningspakkerne med produkter fra sortimentet.

Udenfor konferencecenteret

Studenterhusfonden leverer også forplejning til dine møder udenfor AU’s Konferencecenter.

*Vi henviser til vores onlinebestilling for at se priserne på ovenstående