Studenterhusfonden har Verdensmål

 

Med  SHF’s strategi for bæredygtigt fællesskab har vi et konkret arbejdsredskab, som alle SHF’s ansatte kan sætte vores kurs efter i det daglige arbejde.

Vi har valgt at løfte barren, fordi et storkøkkens produktion efterlader et mærkbart aftryk for såvel mennesker som miljø.

Når Studenterhusfonden er producent til et af Danmarks førende højere læreanstalt, hvor viden formidles til kommende generationer og forskningen lægger fremtidens spor, så skal vi også bygge SHF’s produktion på dygtighed og viden.

Foruden, at vi dagligt producerer …
-varierede, sunde, mættende og velsmagende måltider til SU-venlige priser.

Derfor bruger vi i Studenterhusfonden FN’s 17 Verdensmål fra 2015, som målestok for, hvad vi skal udrette i vores daglige produktion.

Studenterhusfonden 5 målområder for bæredygtighed

 

Studenterhusfonden har udarbejdet vores SDG strategi i et samarbejde med DEM, Dansk Energi Management.