Vingaver

Webshoppen er underudarbejdelse, men nedenstående vine kan alle købes via vores bestillingsside, som du finder her.

Gaveæske i genbrugspap med AU-Logo, 3 stk
Gaveæske i genbrugspap med AU-Logo, 3 stk.
0
30 DKK
Quantity  
 
Gaveæske i genbrugspap med AU-Logo, 2 stk.
Gaveæske i genbrugspap med AU-Logo, 2 stk.
0
20 DKK
Quantity  
 
Stellar Organic Merlot - Fra Sydafrika
Drue: Merlot – Tør og fyldig rødvin En kompromisløs god Merlot med duft af hindbær, blomme og chokolade. Passer til steg, osteplatter og gryderetter. Serveringstemperatur 13-18° C. Med skruelåg. Fair for Life certificeret.
0
120 DKK
Quantity  
 
Magister Bibendi Rioja Gran Reserva - Fra Spanien
Drue: 100% Tempranillo druer. Fantastisk Gran Reserva med klassisk karakter. Flasken er prydet med burgundisk udseende. Fin modenhed, balsamico noter og silkebløde tanniner. En vin der holdes i en stil, som har givet Rioja regionen sit gode omdømme. Denne store vin passer godt til lam, vildt, det krydrede spanske køkken samt retter med saft og kraft. Hvis man er til vine med power, så er denne vin et must. Den har endvidere god gemme potentiale op til 10 år.
0
230 DKK
Quantity  
 
Rioja Noemus Tinto 13,5% - Fra Spanien
Druerne er 100% Tempranillo Noemus Tinto er en moderne ung Rioja rødvin, afbalanceret og med krop, lavet med en omhyggelig blanding af ædle spanske druesorter. Den har en attraktiv rød kirsebærfarve, meget ren med mellemhøj krop. Dens buket er færdig med krydrede nellike og vanilje toner. Bedste drikketemperatur omkring 16 grader.
0
80 DKK
Quantity  
 
Barbera Monferato 15% - Fra Italien
Distrikt: Piemonte Drue: 100% Barbera Fyldig og elegant vin. Fin og frisk frugtagtig Barbera med en vidunderlig kompleks aroma. Sur kirsebær og andre bær præger smagen på vinen. Passer til rødt kød, gryderetter og grillet kød.
0
160 DKK
Quantity  
 
Stellar Winery 11,5% - Fra Sydafrika
Druerne: 100% Sauvignon Blanc Sauvignon druerne kommer fra de kølige områder i nærheden af Atlanterhavskysten. En spændende, stimulerende, sprød, livlig, frisk og duftende hvidvin. Med skruelåg. Vol. Fair for Life
0
120 DKK
Quantity  
 
Riesling Trocken 12,5% - Fra Tyskland
Denne Riesling passer godt til aftensmaden. Let perlende, kraftfuld, fyldig og halvtør. Rigtig god syre med en elegant og afpasset snert af sødme som afslutning. Når tyskerne siger Trocken - synes vi højst den er halvtør. Selvfølgelig med den store karakteristiske duft af Riesling. Perfekt til alt godt fra havet, til fjerkræ, kraftigere grønsagsretter og supper. Og - til krydrede ting i asiatisk retning.
0
160 DKK
Quantity  
 
Rioja Noemus økologisk 12% - Fra Spanien
En blød, lidt tør hvidvin med et opløftende pift, der virkelig gør en behagelig forskel fra nogle af de andre hvide Riojas. Vinen er lavet på Tempranillo druer, og de lokale drikker den når som helst. Vi anbefaler at prøve den til fisk, salater, tortilla eller til lækker tapas på terrassen. Serveres ved 8-10 grader.
0
80 DKK
Quantity  
 
Cremant d'Alsace Clement 12,5% - Fra Frankrig
En version af den traditionelle Cremant, men uden tilsat svovl. Denne forbløffende lækre biodynamiske Cremant har en fantastisk duft af brioche og æble, den har en fantastisk frugtagtig elegance. Smagen minder om sprødt grønt æble, citron, mineral og meget intens Ingen tilsætning af svovl, hverken under processen med vinfremstilling. Så her har vi virkelig en Cremant HELT I TOP. Huset evner at lave usædvanlige flotte og gode produkter. Server den som velkomst, eller til salater, fisk samt lette vegetarretter, eller nyd et glas med dine kære, næste gang I mødes, bare for at minde dem om, at livet er skønt.
0
180 DKK
Quantity