En overfladebehandling, der holder i mange år

Har du et nyt hus, eller har du bygget en del til din bolig, så kan det være lidt af en jungle i forhold til, hvad der skal gøres for at vedligeholde. Det er ikke det samme som at bygge et nyt hus, som bliver lavet af nyt materiale og har nye materialer. Der er mange ting som skal læres og gøres, og det kan hurtigt blive til en jungle, hvis man ikke ved, hvad man skal gøre, så her får du lidt tips til at få dit hus på rette spor.

 

Behandle dine gulve med epoxy

Når du bygger et hus, er der mange ting man skal have styr på, men når huset er færdigt, er der ikke det samme pres, som da det skulle bygges. Det betyder dog ikke, at der ikke er ting, som skal gøres, men når huset er kommet til det punkt, hvor det er lavet, så kan man begynde at tænke mere over, hvordan man kan vedligeholde huset. Her kan man passende starte med ens gulve. For det er utvivlsomt dem, der oplever størst slid og derfor har behov for at blive overfladebehandlet. Her er epoxy virkeligt godt, da det er meget modstandsdygtigt både overfor slid, men også overfor kemikalier. Det er i særdeleshed godt til køkkener. Hvis du gerne vil have et epoxygulv, så kan du med fordel gå ind på kemtek.dk og læse mere om dine muligheder.

 

Giv dine terrasse olie mindst en gang om året – med fordel en gang om vinteren

Når man har en terrasse, er det vigtigt, at man giver den lidt pleje. Det kan virke som en besværlig ting at skulle gøre i forhold til, at det måske ikke ser ud som om, at det er nødvendigt, men det er det. Ellers kan det ende med at dine brædder bliver skadet og der opstår alger. Det er noget, som er rigtigt besværligt at få af igen, og det er også meget mere besværligt, end hvis man sørger for at give den lidt olie indimellem. Det er vigtigt, at man gør det en gang om foråret, da det er den tid, hvor træet har mest brug for at blive beskyttet mod fugt og kulde. Det er også på denne tid af året, hvor du nemmest kan få lagt olien, fordi vejret er hverken for varmt eller koldt. Den er i særdeleshed god, hvis du har en terrasse i træ. Her kan du med fordel gå ind på nettet og læse mere om dine muligheder.