Gode råd til at diagnosticere skimmel i dit hjem

Hvordan finder du ud af om du har skimmelsvamp. Når du skal finde ud af om du har skimmelsvamp, kan du gøre det på flere måder. Du kan enten benytte dig af forskellige skimmelsvamps test samt kombinationer af disse. Du kan selv personligt lede efter tegn på synlig skimmelsvamp eller du kan være opmærksom på skimmelsvamp symptomer.

 

Når du kigger efter synligt skimmelsvamp, så kan du se nærmere efter tegn på fugt. Du kan tænke over, hvor der er mest fugt i din bolig. Når du så gør det, så kan du kigge bag tapetet og eller bemærke hjørner med pletter eller andet. Skimmelsvamp opstår, hvor der er meget fugtigt.

 

Kig efter skimmelsvamps symptomer

 

Når du sidder og tænker har jeg skimmelsvmap kan du også kigge efter de gængse skimmelsvampssymptomer. Opelver du fx allergiske reaktioner, sygdomme eller vejrtrækningsbesvær så kan det have noget at gøre med skimmelsvamp. Altså kan de sundhedsmæssige symptomer på skimmelsvamp også give en indikation om, hvorvidt du har skimmelsvamp eller ej.

 

Brug et professionelt skimmelsvamps firma til at undersøge

 

Du kan også benytte dig af et professionelt firma til at undersøge din skimmelsvamp. Det kan fx være et skimmelsvampsfirma ligesom NESS eller et andet firma indenfor branchen. De går så ind og laver en masse forskellige skimmelsvamps test og undersøgelser, som har til formål at klarlægge og definere omfanget for din skimmelsvamp.

 

Invester i skimmelsvamps test og test selv

 

Du kan også forsøge selv at investere i nogle skimmelsvampstest. Fx kan du ret billigt få fat i en pro clean protein test. Den giver en hurtig indikation på, hvorvidt du har skimmelsvamp eller ej. En anden måde at gøre det på er også, at tage de lidt mere avancerede og dyre test. Her kan det nævnes at skimmelsvamps DNA testen er den mest præcise og avancerede. Den er dog også dyrest. Man kan i hvert fald overveje den, hvis pro clean protein testen giver et positivt svar. Den test kan så verificere eller afkræfte svaret fra pro clean protein testen.