Overvej fonde til legepladser, hvis I mangler en

Hvis der er en ting i verden, som vi elsker at se børnene bruge tid på. Ja så er det at lege på legepladsen. Legepladser rundt om i hele Danmark, har været samlingspunktet for ufatteligt mange legeaftaler, tid med familien og udvikling af motorik og sociale færdigheder. I dag bruger langt de fleste børn dog tiden indendørs på skærme og spil. Så sørg for at værne om de legepladser der er tilbage, og skaf den rette hjælp til det.

Lad børnene lege ude

I dag bruger rigtig mange børn det meste af deres dag og tid sammen med kammeraterne, på at spille spil på enten konsoller eller IPads. I modsætning til de fleste af deres forældre, som kan huske al den tid man var ude som barn, og alle de gode stunder på legepladser og i skove. Vi skal derfor huske, at værne om netop legepladserne, eller måske endda bare sørge for at de er tilgængelige for børnene.

Få hjælp fra en fond

Hvis du bor et sted, hvor legepladser ikke lige frem hænger på træerne, ja så kan du bygge en, og sørge for, at børnene i området altid har et sted at lege og mødes. Dette er dog ikke billigt, og det kan kræve nogle større udgifter end hvad en enkelt husstand ønsker at bidrage med. Her kan du gøre det smarte at lave en fondsansøgning og få hjælp af en fond til at bygge og finansiere den helt perfekte legeplads for jeres område.

Hvad kan en fond hjælpe med?

Hvis du ønsker hjælp udefra, så kan det være rigtig smart at skabe en fondsansøgning. Heri beskriver man sin idé, sit mål, sin økonomi og hvorledes denne fond kan hjælpe til at udleve netop det man står og mangler. Du kan altså søge om hjælp til at finansiere en legeplads, en boldbane, eller måske et andet fællesareal, som I i nabolaget vil komme til at få gavn af. Find flere gode råd her, og sørg for, at netop din fondsansøgning bliver perfekt.

Gør noget godt for børnene og fremtiden

Ved at skabe et godt miljø at være barn i, og give dem muligheden for at boltre sig og opleve naturen. Det ville være en synd og en skam, hvis generationerne der vokser op nu, ikke får det samme forhold til naturen som de der var før dem, og derfor er det altså vigtigt at man gør noget. Du kan derfor være med til at skabe rigtig gode vilkår både for dine egne børn, nabobørnene, men også de der skal vokse op i området de næste mange år. Så klik på linket allerede nu, og sørg for at dine børn ikke skal mangle en legeplads.