Skal du have nyt gulv i hjemmet?

Går du og leder efter et tilbud, der kan kickstarte dit bygge projekt og sørge for at du får det ordentligt gulv ind i dit hus?  Vi er mange der har svært ved at nå frem til den rette indretnings beslutning, særligt når det gælder et nyt hjem, som man jo gerne vil gøre til sit eget. Skal man have epoxy malet gulv eller skal man gå efter et nymoderne klikgulv?

Uanset hvilken slags gulv du kunne være interesseret i, så tag et kig forbi byggemesteren og indhent tilbud på nyt gulv i mange forskellige kategorier, materialer og farver.

50 års byggeerfaring at prale med

Ofte kan man ikke tage råd fra hvem som helst, fordi hvem ved om de har fat i noget af det de siger, eller om det nærmere er et forsøg på hurtigere og let salg? Hos Byggemesteren har de heldigvis i alt 50 års erfaring indenfor byggebranchen, herunder både gulvbelægning og forståelse for faget.

Samtidigt har de medarbejdere, som fungerer i praktisk arbejde på marken, hvilket giver Byggemesteren en stor fordel indenfor faget og gode muligheder for kun at komme med de bedste tips og råd, til når gulvet skal renoveres, lægges eller fjernes.

Guide til gulvbelægning, såvel som prisen for at få det lavet

Hos byggemesteren er der en række af artikler indenfor forskellige emner, heriblandt også gulvbelægning hvorunder du både kan få en guide til at belægge det selv, men også en oversigt af hvad priserne kan være, hvis du skal have nogle ud og ordne det.

Du får en ny viden indenfor gulvbelægning, særligt i form af gode tilbud eller smarte ideer hvis det nu bliver et gør-det-selv projekt, hen over året. Få en bred forståelse for gulvbelægning og hvordan det skal sættes i gang, sådan så du er forberedt på snart at have dit gulv færdigbelagt og klart til enhver lejlighed, der måtte banke på døren.

Det store udvalg af guides

Kategorier af gulve i byggemesterens guides, er terrazzogulvet, trægulvet, vinylgulvet, sildebensparket, bambusgulvet, Micro cementgulvet og selvfølgeligt epoxy gulv. Der er også opsætning af gulvvarme til trægulvet, belægning af klikgulvet og det berømte New Yorker gulv er også en mulighed.

Uanset hvad du står og mangler, uanset hvad du ønsker at have i din bolig, så tag et kig forbi Bagermesterens guides. Her kan du både afklares med hvorvidt det er et gør-det-selv projekt eller et projekt for en gulvlægger, samtidigt med du får en forståelse for hvad belægningen vil komme til at betyde, økonomisk.

Hvad koster gulvbelægning?

Overordnet er det forskelligt hvad en gulvbelægning koster, fordi selvom det skal belægges uanset hvad, så skal der både forskellige materialer og forskellige fremgangsmåder til, alt efter hvilken type gulv du går efter. F.eks. hvis du går efter et terrazzogulv, vil du opleve en pris på omkring 4.500 kroner pr. kvadratmeter. Herimod lægger prisen på sildebensparket et sted imellem 1.000 og 1.500 kroner.

Ved New Yorker gulvet skal der inddrages både beton belægning, hvilket ikke er superdyrt, men så også lægges et lag af epoxymaling henover. Ved klikgulvet lægger prisen et sted imellem 300-900 kroner, hvis du skal have håndværkeren til at blive der hele dagen, for at udføre og pålægge det ønskede klikgulv.

Gulvvarme til hjemmet

Så er der gulvvarmen, som optager et andet beløb og en anden proces.   Typisk kommer den dyret del af gulvvarmen, når man begynder at gøre brug af det og derfor skal betale for den varme der udledes, hvilket består i den typiske varmeregning. Ved belægningen lægger prisen, hos den vandbaserede gulvvarme på de 300 kr. pr. kvadratmeter, mens el gulvvarmen lægger på de 150 kr. pr. kvadratmeter.