Få det bedste ud af din studietid.

Som fuldtidsstuderende er det vigtigt at være god til at planlægge sin tid. Der skal være tid til skole, venskaber, familie og et evt. fritidsjob. Nogen er til at bruge en papirkalender, andre fungerer bedre med at bruge en af de mange online planlægningsprogrammer.

 

Nogen er gode til selv at holde sig motiverede og strukturerede gennem studietiden, andre kan have god gavn af en studiegruppe, en mentor eller anden person der kan sparres med så studietiden bliver bedst muligt og det ønskede resultat opnås.

 

Alle der har prøvet at sidde og skrive en afleveringsopgave ved at det kræver mange, lange timers arbejde. Og når indsatsen har været så stor er det også vigtigt at det færdige resultat stemmer overens med indsats og indhold. Derfor er der mange studerende, der trods små penge på en SU vælger at få printet deres specialer, projekter eller portfolier hos et anerkendt trykkeri.Mange trykkerier og kopi butikker giver desuden rabatter når man som studerende kan fremvise et gyldigt studiekort.

 

Eksamensopgaver mm kan desuden fås indbundet med en flot spiralryg og et lækkert farvetryk der kan gøre at netop din aflevering skiller sig ud fra mængden.

 

Arrangeres der fester og temadage undervejs på studiet kan trykkeriet også med fordel bruges til fremstilling af flyers og plakater der kan sikre så stort et fremmøde som muligt.

 

Plakater kan leveres i flere formater og i både sort/hvid og farve. Og du skal ikke være bekymret for at henvende dig selv om du læser oldtid studier og ikke har en disse forstand på print og grafik og alle dens grafiske fagudtryk. Langt de fleste filer kan printes med et flot resultat.

 

Måske der i festudvalget er en der er inde i brugen af billedredigeringsprogrammer og i kan få lavet nogle flotte og iøjnefaldende plakater der gør opmærksom på jeres næste arrangement. Humor er altid en god ide og store flotte fonte der falder i øjnene og får den forbipasserende til at stoppe op og læse hele plakaten.

 

Et genkendeligt og tilbagevendende layout og tema kan også være en god ide.

 

Hvad har årgangene før Jer gjort og brugt – måske der er gode ideer at hente der.

 

Til selve festen kan det også være at I vil have trykt en folder med lejlighedssange der hurtigt kan være med til at sætte en stemning.

 

Et velfungerende samspil er vigtigt for trivsel, læring og udvikling under uddannelsen.