Har du problemer med rotter?

Leder du efter muligheder for bekæmpelse af rotter? I dag har vi heldigvis rigtig mange muligheder at gribe ud efter. Læs lidt om dine muligheder her og hvilke ting du blandt andet skal overveje i forbindelse med anskaffelsen af at bekæmpelsesmidler mod rotter.

Skal du have professionel hjælp?

Hvis du har et lidt større rotteproblem eller de for eksempel ofte hænger ud nede i kloakrørene, så kan det være relevant at få professionel hjælp. Det kan være lidt svært at få styr på rotteproblemet selv, hvis man ikke har meget erfaring med det. Og måske ved man slet ikke, hvordan man skal gribe det an?

På nettet kan du få mange gode råd om, hvordan du bekæmper rotter. Det er derfor en god idé at læse disse artikler igennem, hvis du er interesseret i at håndtere problemet selv. Men nogle gange har man simpelthen bare heller ikke lyst til at håndtere problemet selv. Der er mange mennesker, som kan have svært ved at håndtere rotter.

Der er en del firmaer derude, som hjælper husejere og bygningsejere som dig med at bekæmpe rotter. Sådanne skadedyrsbekæmpere er meget gode at række ud efter. Prøv at undersøge hvilke muligheder du har i dit lokalområde og sammenlign eventuel dem med hinanden. Du kan for eksempel sammenligne anmeldelserne og priserne med hinanden, så du dermed finder den bedste skadedyrsbekæmper til den bedste pris.

Har du hund?

Det er også vigtigt lige at overveje, hvorvidt du har andre dyr i boligen. Her tænker vi mere på hvorvidt du for eksempel har en kat eller en hund. Dette vil nemlig have lidt indflydelse på, hvilken form for rottebekæmpelsesmidler du benytter dig af.

Hunde og katte er for eksempel meget nysgerrige væsener og de vil derfor også ofte snuse lidt til rottefælden, hvis de kan komme til det. Det er derfor vigtigt at sørge for, at der ikke er farligt gift i nærheden, hvor hunden eller katten kan få fat på det. Dette er også noget, som du eventuelt skal snakke med dine professionelle skadedyrsbekæmpere om, før du lægger rottefælder ned.

Så længe du undgår at benytte decideret rottegift, så burde du være meget godt beskyttet mod at din hund eller kat kan komme til skade. Men derfor er det nu alligevel en god ide at sørge for, at de i hvert fald i en begrænset periode ikke har adgang til disse områder, hvor rottefælderne er.