Sænk din boligs energiforbrug ved at efterisolere dine gulve

Mange ældre huse har ikke isolering under gulvene. Derfor er der også mange, der kender til meget kolde gulve i vintermånederne, hvor kulden fra fundamentet trækker op og gør gulvene og dermed husejernes fødder kolde.

Hvis du får isoleret dine gulve, så vil du kunne mærke en markant forskel på både dit indeklima, men også på din boligs energiforbrug. Et sted, hvor du helt klart også vil mærke en forandring – til den gode side.

Derudover du vil ikke bare mærke en forskel i årets vintermåneder. Om sommeren vil du kunne mærke, at isoleringen på gulvene faktisk kan være med til at holde din bolig dejlig kølig, når sommervarmen virkelig trænger sig på.

 

Indeklimaet bliver bedre, hvis du isolerer dine gulve

En gulvisolering kan sænke boligens energiforbrug. Faktisk kan du spare meget på varmeudgifterne ved at isolere dine gulve, fordi du vil opleve, at din bolig holder meget bedre på den varme, som du bruger til at opvarme din bolig med. Varmen kan nemlig ikke slippe ud nogen steder, som før da der var fri passage ved gulvene.

Derudover vil du kunne mærke en markant forskel på indeklimaet. Isoleringen ved gulvene sørger nemlig for, at der ikke pstår trækgener fra gulvene.

Isolering af gulve er ikke den dyreste post, når det kommer til energiforbedringer af din bolig. Faktisk er udgiften ret beskeden i forhold til, hvor meget du kommer til at spare på varmeudgifterne på den lange bane. Hvis du allerede er i gang med et renoveringsprojekt på din bolig, så er det jo oplagt at få isoleret gulvene samtidig.

 

Isolering af gulve ved krybekælder

Ved mange ældre huse er der krybekælder under gulvene. Det er som sådan ikke noget problem, når man skal have isoleret sine gulve. Man skal bare sørge for at gøre det nedefra.

Derudover er det vigtigt, at du sikrer krybekælderen mod fugt i samme ombæring, så du ikke får problemer med fugt eller skimmelsvamp senere hen. Når du isolerer gulvene, så forhindrer du jo samtidig varmen i at trække ned i krybekælderen og det kan give store problemer med fugt eller skimmelsvamp, hvis ikke man tager sine forholdsregler.

Hvis du bor i et hus med krybekælder, så er det derfor vigtigt, at du sørger for at fugtisolere krybekælderen samtidig med, at du isolerer dine gulve.

 

JANBYG – Snedker & Tømrer

JANBYG – Snedker & Tømrer i Aars har mange års erfaring med isolering af gulve i alle typer boliger.

Deres håndværk er dybt forankret i den nordjyske muld, hvilket betyder, at du får solidt nordjysk håndværk med tømrerarbejde fra JANBYG i Aars.